Over ons

BMW Motorbegeleidingsteam Nederland (BMTN)

Het BMW Motorbegeleidingsteam Nederland (BMTN) is een landelijke vereniging van enthousiaste BMW-motorrijders. Wij leveren verkeersregelaars. Onze kracht ligt in de combinatie met de motoren. Dit levert een groot voordeel op, vooral bij "bewegende" evenementen. Voor het afzetten van een parcours of route over grote afstanden, kunnen de BMTN-leden met hun motoren daar zijn waar een blokkade of afzetting noodzakelijk of wenselijk is. Het BMTN is Nederland-breed inzetbaar, daar waar organisaties behoefte hebben aan de inzet van motorrijders tijdens evenementen.

Ons werk

BMW Motorbegeleidingsteam Nederland begeleid sport- en culturele evenementen door heel Nederland. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wieler- en hardloopwedstrijden, een stoet aangespannen koetsen, defilés met sportwagens of klassieke auto's of motoren. BMTN beschikt voor dit soort evenementen niet alleen over professionele -en flexibel in te zetten- verkeersregelaars, maar bijvoorbeeld ook over ervaren motards die verslaggevers of juryleden kunnen vervoeren. BMTN levert op professionele wijze een bijdrage aan de veiligheid van deelnemers, overige weggebruikers en omstanders. De EC (evenemencoördinator) van BMTN wordt vaak al in de voorbereiding van het evenement in de organisatie betrokken.

Motorverkeersbegeleiding

Of het nu het begeleiden van een peloton wielrenners of het waarborgen van een veilige verloop van een skeelertocht betreft, verkeersbegeleiding, verkeer regelen en gidsen zijn taken waarbij professionaliteit vereist is. Iets dat ook Gemeente en Politie van u vragen. De leden van BMW Motorbegeleidingsteam Nederland zijn opgeleid tot landelijk verkeersregelaar, aspirant leden worden onder begeleiding van een coach opgeleid. BMTN-leden zijn gemotiveerd en beschikken over uitstekende motorbeheersing. Jaarlijks dienen de leden meerdere trainingen op het vlak van rijvaardigheid en verkeersbegeleiding te volgen.

Onze Leden (BMTN'ers)

Het werk als motorverkeersbegeleider moet serieus en op professioneel niveau worden uitgevoerd. Daarom zijn onze leden opgeleid tot landelijk verkeersregelaar. Onze aspirant-leden worden onder begeleiding van ervaren leden op dit niveau gebracht. Onze leden zijn gemotiveerd en hebben een uitstekende motorbeheersing. Jaarlijks zijn er een aantal praktijktrainingen, waarbij rijvaardigheid en begeleidingsaspecten worden beoefend. Onze leden doen dit op basis van vrijwilligheid. Door gedegen opleidingen en trainingen is er sprake van een semiprofessionele aanpak. Alle BMTN'ers hebben een erkende opleiding gevolgd tot verkeersregelaar en zijn in het bezit van het landelijk verkeersregelaarpas.


R Brinkhuijsen

René Brinkhuijsen

Voorzitter BMTN

Ben van Gelder

Ben van Gelder

Secretaris BMTN

Penning Meester

Penning Meester

Penningmeester BMTN

Jan Siesling

Jan Siesling

Inzetsecreteriaat BMTN

Nico Nouwens

Nico Nouwens

Algemene Bestuurslid BMTN

Vrijblijvend Offerte?

Contact BMTN

Bel ons