BMTN leden

Het werk als Motor-VerkeersRegelaar (MVR) moet serieus en op professioneel niveau worden uitgevoerd. Daarom zijn onze leden opgeleid tot landelijk verkeersregelaar. Onze aspirant-leden worden onder begeleiding van ervaren leden op dit niveau gebracht. Onze leden zijn gemotiveerd en hebben een uitstekende motorbeheersing. Jaarlijks zijn er een aantal praktijktrainingen, waarbij rijvaardigheid en begeleidingsaspecten worden beoefend. Onze leden doen dit op basis van vrijwilligheid. Door gedegen opleidingen en trainingen is er sprake van een semiprofessionele aanpak. Alle BMTN'ers hebben een erkende opleiding gevolgd tot verkeersregelaar en zijn in het bezit van het landelijk verkeersregelaarpas.

Als je gepassioneerd BMW motorrijder bent en MVR wil worden

1

Aspirant lidmaatschap

Het leerproces omvat minstens één jaar van meedraaien, bijscholen en kritisch reflecteren op je inzet. Je krijgt een coach toegewezen en bij elke inzet is er een mentor waarmee je de leermoment doorneemt. We trainen rijvaardigheid, verkeersinzicht maar bijvoorbeeld ook mentale weerbaarheid en omgaan met agressie. 

In 2021 zullen naar verwachting geen nieuwe aspiranten worden aangenomen, daar ingevolge COVID-19 onvoldoende mogelijkheden bestaan tot inzet. Toch belangstelling? Meld je aan!

2

Jouw eerste stap

Je kan altijd eerst even contact hebben (bellen of mailen) maar op enig moment besluit je om je bij het BMTN aan te sluiten.

Gebruik de link hieronder om je aan te melden voor de introductiedag. Deze dag bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel waarin we kijken naar jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Aan het eind van die dag wordt beoordeeld of je als asprant-lid wordt toegelaten.

3

Overgang naar lidmaatschap

Minstens 1 jaar na de start van het aspirant lidmaatschap wordt er beoordeeld of je als volwaardig BMTN-lid kunt worden ingezet.

Soms is een extra periode van opleiding nodig maar meestal stroom je dan in als lid. Het BMTN investeert dan in jou en stelt je in staat deel te nemen aan de opleiding tot landelijk verkeersregelaar.

Je bent dan wel lid maar leert elk moment bij en we zijn steeds kritisch.